Teachers: From The Netherlands


QUICK REGISTER

Prospero Teaching is Op Zoek Naar Jou!

Prospero is een uitzendbureau voor docenten in het basis, voortgezet en speciaal onderwijs. Lesgeven op Engelse scholen is een verrijking voor je CV en een waardevolle levenservaring.

In tegenstelling tot de Nederlandse arbeidsmarkt, is er in Engeland een heel groot tekort aan docenten en dan met name in grote steden zoals Londen en Manchester. Dit komt ondermeer door een hoog geboortecijfer en een constante stroom van Europese migranten naar Engeland toe. Vanwege dit tekort hebben scholen hun blikveld verruimt en staan ze open voor overseas trained teachers met een Bachelor of Education (Pabo) of 1e of 2e graads lesbevoegdheid voor het middelbaar onderwijs.

Het enige document wat je als Nederlands getrainde docent nodig hebt is een Qualified Teacher Status, VOG en een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Mocht je hier meer over willen weten, stuur dan je CV naar netherlands@prosperoteaching.com. Onze Nederlandse Candidate Manager heeft haar leraren opleiding afgerond in Amsterdam en heeft vervolgens lesgegeven in verschillende landen. Momenteel geeft ze ook les in Londen naast haar baan als Dutch Overseas Candidate Manager.

Aankomst in Engeland

Eenmaal in Londen kan assistentie worden verleend bij het vinden van woonruimte, het openen van een bankrekening en aanvragen van een verzekeringsnummer. Daarnaast organiseren we regelmatig social events voor onze internationale docenten zodat je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Ondertussen werken er al meerdere docenten vanuit Nederland voor Prospero Teaching in Londen die het hier erg naar hun zin hebben.

teaching in the UK

Register Interest Here

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 


And you can follow us on facebooktwitterlinkedinyoutubepinterestinsta google+